Települési arculati kézikönyv

HIRDETMÉNY

Kölcse Nagyközség Önkormányzata elkészítette a településkép-védelmi rendelet alapját képező Települési Arculati Kézikönyv (TAK) tervezetét.

A dokumentum megtalálható a mellékelt csatolmányban és tanulmányozható az önkormányzat hivatalában, munkaidőben. Ehhez az érdeklődők (partnerek) – a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 5/2017. (VII. 26.) önkormányzati rendeletben foglaltak szerint – észrevételt tehetnek, véleményt nyilváníthatnak egy adatlap kitöltésével.

Az adatlap az önkormányzat hivatalában igényelhető vagy itt a  honlapról letölthető. A kitöltött adatlapot elektronikusan az önkormányzat e-mail címre (kolcse [at] kolcse [dot] hu) vagy papír alapon a hivatal címére (4965 Kölcse, Dózsa Gy. u. 6.) lehet eljuttatni.

Az észrevételek, vélemények, javaslatok benyújtására ezen közzététel megjelenésétől számított 21 napon belül (2017. november 10-étől 2017. november 30-ig) van lehetőség.

Kölcse Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete - a közvetlen tájékoztatás és véleménynyilvánítás érdekében - KÖZMEGHALLGATÁST tart, amelyre minden érdeklődőt tisztelettel meghív.

Közmeghallgatás időpontja: 2017. november 21. (kedd) 16.00 óra.
Helye: Kölcse Művelődési Ház (Kölcsey F. u. 104.)

Kölcse, 2017. november 9.

Tisztelettel:
Balku Pál
polgármester

CsatolmányMéret
PARTNERI ADATLAP.docx15.38 KB
Kolcse_TAK.pdf23.75 MB